Leo van Uden

Specialismen

Specialismen

Allround Dak- en Klusbedrijf Leo van Uden  is een bedrijf dat zich richt op renovatie, restauratie, verbouw en nieuwbouw voor zowel binnen als buiten met meer dan 30 jaar ervaring. Voor grotere projecten werken wij samen met gespecialiseerde zelfstandige partners. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle klussen. Groot of klein, wij willen u graag tot dienst zijn.

Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke bouw-gerelateerde klussen. Wij werken enkel samen met zeer ervaren vakmensen, dus elke klus wordt perfect geklaard. Van tuin tot keuken, van fundering tot dak, van elektriciteit tot stromend water en van uitbouw tot dakkapel. Wij werken niet alleen voor particulieren en MKB’ers, maar ook voor aannemers en overheidsinstellingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw onderhouds-, verbouw- of nieuwbouwplannen adviseren en/ of begeleiden  en natuurlijk uitvoeren met goede garantievoorwaarden.

voor meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot nieuwbouw.

voor meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot verbouwen.

voor meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot renovatie.

voor meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot restauratie.

Contact en/of offerte

We zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Oss, ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Arnhem, maar werken voor grotere projecten in heel Nederland.

Neem met vragen over een verbouwing, renovatie-, restauratie- of nieuwbouwproject geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag hier direct en vrijblijvend een prijsindicatie of offerte aan.

Dakdekker Leo van Uden