Leo van Uden

Renovatie

Renovatie

Allround Dak & Klusbedrijf Leo van Uden is, met ruim 30 jaar ervaring, restauratie- en renovatie specialist bij uitstek. Voor woningrenovatie, dakrenovatie en gevelrenovatie bent u bij ons exact aan het juiste adres!

Met renovatie bedoelen we: ‘het herstellen en waar nodig vernieuwen van bestaande bouw, zodat het weer geschikt bevonden wordt volgens de maatstaven van nu’.

Vraag hier direct en vrijblijvend een offerte aan voor een grote of kleine renovatie.

Renovatiespecialiteiten

Wij beschikken over een team van renovatiedeskundigen met ieder hun eigen expertisegebied. Wat Leo zelf niet kan, laat hij doen door een van zijn ervaren medewerkers.

Kosten versus werkzaamheden

Renoveren is een vak apart. Een pand dient zo goed mogelijk te worden opgeknapt en waar nodig te worden vernieuwd. Ondertussen dient optimaal rekening te worden gehouden met het renovatie budget. De renovatie kosten zijn natuurlijk sterk afhankelijk van de renovatiewerkzaamheden. Er moet dus van tevoren goed worden geïndexeerd en gebudgetteerd. Wanneer een budget wordt overschreden, is immers niemand blij. Leo kan u als geen ander helpen bij het indexeren, budgetteren en realiseren van kleine en grote renovaties.

Woningen en utiliteitsbouw renoveren

Volgt….

Contact en/of offerte

We zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Oss, ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen en Arnhem, maar werken voor grotere projecten in heel Nederland. Wij kunnen u overigens ook alles vertellen over subsidiëring, vergunningen en wet- en regelgeving. Vraag hier vrijblijvend een prijsindicatie of offerte op.