Leo van Uden

Dakbedekking

Dakbedekking

Dakbedekking is dé specialiteit van allround Dak- en Klusbedrijf Leo van Uden. Wij doen alles met daken. Van dakbedekking tot dakisolatie en van dakconstructie tot dakreparatie. De uitstraling van een dak is met name afhankelijk van de gebruikte materialen. Wij werken daarom met diverse bouwstoffen en overleggen graag met u over uw wensen en eigen ideeën.

Werkzaamheden en specialiteiten

Op het gebied van dakbedekking leveren we onder andere:

Pannendak Keramische dakpannen of betonnen dakpannen zijn uiterst geschikt voor uitstekende afwatering van zwaar hellende daken.
Leien dak Leien van natuursteen, hout of keramiek zijn qua functie vergelijkbaar met dakpannen, maar geven een zeer luxe uitstraling.
Metalen dak Metaal, zoals zink, koper, aluminium en ijzer, is met name geschikt voor moderne daken en gevels.
Bitumen dak (SBS & APP) Een bitumineuze dakbedekking is hechtvast, blijvend waterdicht en zeer plastisch. Bitumen kan worden gebruikt voor platte en licht hellende daken.
EPDM dak (rubber) EPDM is zeer duurzaam en uiterst milieuvriendelijk. EPDM is geschikt voor platte en licht hellende daken. Dankzij de lange levensduur wordt EPDM aldoor populairder.
Kunststof dak Hoewel EPDM ook tot de kunststoffen behoort, bedoelen we met kunststof doorgaans PVC. PVC is breed toepasbaar en opvallend betaalbaar.
Lood Lood is met name geschikt voor het waterbestendig afdichten van dakranden, dakonderbrekingen en geveldoorbrekingen. Loodstroken (bladlood) worden vervormd en gebruikt als loodslab, voetlood, voeglood of loket.

Prijs, kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling

Bij het kiezen van de juiste dakbedekking, dient u verschillende aspecten in overweging te nemen. De belangrijkste hiervan zijn:

  • Prijs ‒ Dakbedekking moet natuurlijk binnen uw budget passen.
  • Kwaliteit ‒ Dakbedekking moet relatief onderhoudsvrij zijn.
  • Duurzaamheid ‒ Dakbedekking moet lang mee gaan.
  • Uitstraling ‒ Dakbedekking moet goed passen bij het uiterlijk van het gebouw.

Wij kunnen u als geen ander adviseren over dakbedekkingen. Kosten worden inzichtelijk gemaakt en vergeleken, en er wordt altijd een op maat gemaakte offerte aangeboden.

Contact en/of offerte

Dakdekker/ dakwerker Leo van Uden is met name werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

Voor al uw vragen over dakbedekking of voor een vrijblijvende prijsindicatie/ offerte kunt u hier contact met ons opnemen.

Dakdekker Leo van Uden in Heesch