Leo van Uden

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

De loodgieter ontleent zijn naam aan het gieten van lood. De gemiddelde loodgieter houdt zich hier echter niet of nauwelijks meer mee bezig. Allround Dak- en Klusbedrijf Leo van Uden houdt zich voornamelijk bezig met daken en dakgoten (dakwerk & zinkwerk). Daarnaast zijn wij thuis in allerhande loodgieterswerk.

Vraag hier direct en vrijblijvend een prijsindicatie of offerte voor loodgieterswerk aan.

Van alle markten thuis

De moderne loodgieter weet alles over zinkwerken, loodwerken, koperwerken en leiwerken. Loodgieten is dus niet meer een kwestie van “lood gieten”, maar een zeer divers vakgebied dat uitgebreide expertise vereist. Leo van Uden heeft deze expertise in ruim 30 jaar verworven en zijn loodgietersbedrijf is dan ook van alle markten thuis. Van daken tot dakgoten en van sanitair tot CV. Zelfs de meest hightech CV‒ketels zijn ons niet vreemd.

Werkzaamheden en specialiteiten

Dakwerken Wij doen alles m.b.t. dakreparaties, dakrenovaties, dakvervanging en nieuwbouw.
Dakgoten Koperen goten, zinken goten, loden goten en kunststof (PVC) goten behoren tot de mogelijkheden (incl. bakgoten, mastgoten en zakgoten + toebehoren).
Sanitair Alle sanitair in badkamer en toilet kan door ons worden geïnstalleerd, afgemonteerd en gerepareerd. Keukens en losstaande wastafels behoren ook tot de mogelijkheden.
CV Wij installeren en repareren verwarmingsinstallaties.
Waterleiding & riolering Wij doen alles m.b.t. waterleidingen en riolering.

Contact en/of offerte

Allround Dak- en Klusbedrijf  Leo van Uden is met name werkzaam in de regio’s Nijmegen, Oss, ’s-Hertogenbosch en Arnhem. Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht zijn ons dan ook zeer bekend. Voor grotere klussen reizen we het hele land door, maar voor klein loodgieterswerk blijven we het liefst in de buurt.

Voor al uw vragen over loodgieterswerk of voor een vrijblijvende prijsindicatie/ offerte kunt u hier contact met ons opnemen.