Leo van Uden

Dakwerk

Dakwerk

Met alle eigenschappen van een dak moet rekening worden gehouden, en dat weet een échte dakdekker maar al te goed. Een plat dak vraagt om een geheel waterdichte dakbedekking en voldoende waterafvoer. Een hellend dak moet voor optimale afwatering zorgen. Een dakterras, dakkapel of dakraam vraagt om een zeer specifieke en specialistische aanpak. Dakwerker Leo van Uden heeft ruim 30 jaar ervaring met daken, dus hij weet precies wat nodig is voor het beste dak boven uw hoofd.

Eigenschappen & kwaliteiten van dakwerken

Een dak moet warmte isoleren, maar ook damp-doorlatend zijn. Een dak moet brandwerend zijn en bestand zijn tegen weersinvloeden. Een dak moet licht van gewicht zijn, maar toch ook stevig. En naast dit alles moet een dak passen bij uw smaak. Qua kleur, maar ook qua stijl en materiaal. Een dak is immers zeer bepalend voor de schoonheid en uitstraling van een bouwwerk. We houden daarom rekening met al uw wensen en eisen en zorgt er bovendien voor dat uw dak van de allerbeste kwaliteit is.

Specialismen en expertisegebieden

Op het gebied van dakwerken, verrichten we met name de volgende werkzaamheden:

Dak vervangen Zowel platte daken als hellende daken.
Dakreparatie & dakrenovatie Zowel platte daken als hellende daken.
Dakbedekking hellend dak Voor hellende daken kunnen o.a. dakpannen (klei of beton), leien (hout, natuursteen of gebakken) of golfplaten (kunststof of beton) worden gebruikt.
Dakbedekking plat dak Voor platte daken kunnen o.a. bitumen, EPDM, asfalt, kunststof (PVC), glas en/of metaal (lood, koper of zink) worden gebruikt.
Dakbeschot & dakconstructie Nok, balklagen, gordingen, dakplaten, trekplaten, dakspanten, spantbenen, panlatten en/of schroten.
Dakisolatie O.a. glaswol, steenwol, EPS (piepschuim), XPS, PIR en/of resolschuim.
Dakkapel Timmeren, installeren, isoleren en afmonteren van dakkapellen.
Dakraam Timmeren, installeren, isoleren, afhangen en afmonteren van dakramen.
Dakgoot Installeren en repareren van zink en kunststof dakgoten.
Dakterras Vervaardigen van daken met een extra stevige dakvloer t.b.v. dakterrassen.

Contact en/of offerte

Dakdekker/ dakwerker Leo van Uden is met name werkzaam in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

Voor al uw vragen over dakbedekking of voor een vrijblijvende prijsindicatie/ offerte kunt u hier contact met ons opnemen.